Inschrijven

Wij willen U als beeldend kunstenaar uitnodigen om deel te nemen aan deze ARTWORKum.
U kunt zich middels het inschrijfformulier inschrijven. Voor aanmelding en deelname aan de artworkum gelden de algemene voorwaarden.  Wij laten U na inschrijving zo spoedig mogelijk weten of U geplaatst bent voor deelname. Geselecteerde kunstenaars ontvangen daarna een factuur van Stichting Beeldenstad Workum om te betalen.

Voor plattegrond klik hier

Logo Artworkum

Selectie

De tentoongestelde werken dienen door de exposant(en) zelf te zijn vervaardigd. Wij willen een diversiteit op  onze ARTWORKum kunnen garanderen.  Wij behouden ons het recht voor  ongeacht de volgorde van inschrijven - binnenkomst om een selectie te maken uit de aanmeldingen. Voor de selectie kijken wij naar :

    veelsoortig aanbod beeldende kunst
    het werk moet van voldoende kwaliteit zijn.
    originaliteit van kunstwerk(en) (eigen werk)
    GEEN serie produkten

Deelnemer

Als deelnemer krijgt u de beschikking over een kraam van 4 meter waarin u uw werk kunt tentoonstellen en verkopen.
Kosten voor 2018 € 37,50 (incl.BTW)
Wij plaatsen op onze site uw gegevens met maximaal drie foto’s van uw werk. In het kader van de nieuwe privacywet geeft U door het inschrijven ook toestemming hiervoor. Zie ook onze privacyverklaring. Als U dat wenst plaatsen wij een link naar uw eigen website. Uiteraard zullen wij ook zoveel mogelijk publiciteit aan de Artworkum geven door vermeldingen in dag-, kunst-, en huis-aan-huis bladen, websites en waar mogelijk via alle overige media.